Teräspiippu eli kevythormi eli valmispiippu

Verkkokauppamme on Euroopan suurin verkkokauppa, joka on erikoistunut valmis- eli teräspiippuihin. Meiltä saat takuulla laadukkaita Saksalaisia valmispiippuja edulliseen hintaan. Opastamme ennen ostoa ja sen jälkeen asennuksiin liittyvissä asioissa ja jos jokin mene pieleen: Ratkaisemme sen !

Teräspiippupaketti takkaan

Kaikki moduulipiippumme on valmistettu EN 1856-1 standardin mukaisesti  ja testattu lämpötilaluokkaan T600. Toimitamme jäykkiä tai taipuisia saneerauusputkia tiilihormien  saneraaukseen, eristämättömät kamiinan ja kiukaan liitäntäputket, saunan piippupaketin, vesisäiliöt sekä paljon muuta.

Ostamme suoraan valmistajalta Saksasta ja sen vuoksi voimme aina tarjota parasta laatua parhaasen hintaan.

Teräspiiput eli kevythormit on valmistettu 0,5 / 0,6 mm haponkestävästä teräksestä korkealaatuisella kivivillaeristeellä. Ruostumaton CE-hyväksytty, paloturvallinen, laadukas, näyttävän näköinen savupiippu jolla on monta käyttötarkoitusta, sekä uuteen rakennukseen että saneerauskohteeseen.

Täydellinen valinta puu- ja pelletikamiinoihin, erityyppisille biopolttoaine-, öljy- ja kaasukattiloille.

Voit asentaa savupiipun sekä tulisijan päältä lähtevänä että seinän läpi ulkoseinää ylöspäin !

Miksi valmispiipun kannattaa tilata savupiippu-valmispiippu.fi

- Asiantuntijamme neuvovat
- Paras saksalainen laatu
- Paras hinta
- Tekninen neuvonta esim. asennuksiin liittyen

 

Tilaa savupiippusi verkossa 

Oletko tutustunut valikoimaamme ja tehnyt päätöksen? Tilaa nopeasti ja vaivattomasti savupiippusi verkkokaupastamme. Onko kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme neuvoo sinua!

Teräspiiput, kevyhormit, tiilihormin korjaukseen tarvittavat putket, eristämättömät liitäntaputket, saunan piiput, vesisäiliöt, löydät kaiken mitä tarvitset verkkokaupastamm

Horminsaneeraus jäykkää tai taipuisaa putkea käyttäen on helppoa asentaa niin kiinteistön omistaja joka on kätevä käsistään asentaa sen itse. Tärkeätä tässä on, että asennus tehdään ohjeidemme mukaan ja että tarkastuksen yhteydessä voidaan todeta toimintatavat ja esittää EN1856-2 standardi mahdollisen tarkastuksen yhteydessä. 

Miksi ostaa hormit savupiippu-valmispiippu.fi verkkokaupasta